AKTIVITY A OKOLÍ

Život v resortu a jeho okolí


Nejkrásnější pláže na světě, skryté přírodní klenoty a nejlepší sportovní podmínky v zemi máte na dosah ruky. Las Terrazas je resort pro život i pro odpočinek a turistiku. Resort sousedí s rančem, který zprostředkovává jízdu na koních i projíždky v terénních buginách.

Přírodní rezervace Damajagua


Jeden z nezapomenutelných zážiteků Dominikánské republiky se nachází pouhých 8 minut jízdy od resortu. Je jím přírodní rezervace Damajagua s celkem 27 vodopády. Osvěžit se můžete v 7 km dlouhém kaňonu, kde si užijete vzrušující skoky do vody a splouvání vodopádů.

Zátoka Maimón


Objevte zátoku Maimón 13 km severně od resortu proslulou nádhernými plážemi a barevnými korálovými útesy. V její blízkosti také naleznete oblíbenou pláž Cofresí a interaktivní park Ocean World, kde si můžete zaplavat s delfíny, potápět se s lachtany nebo si zašnorchlovat mezi korálovými rybkami. Park je také domovem tygrů a tropických ptáků.

Rodinná farma Hacienda Chufa


Pro každého milovníka čokolády doporučujeme navštívit nedalekou rodinnou farmu Hacienda Chufa, která se zabývá pěstováním a zpracováním kakových bobů. Můžete si zde vyrobit vlastní organickou čokoládu.

Okresní město Puerto Plata


V okresním městě Puerto Plata stojí za to navštívit Muzeum Amber , lihovar Brugal Rum, San Felipe , jeden z nejstarších koloniálních pevností v Karibiku a hora Isabel de Torres , kde můžete vylézt pěšky nebo se vydat lanovkou. V historickém centru města můžete obdivovat viktoriánské domy a úzké uličky a dýchat ve starověké atmosféře. Kulturní představení se koná v amfiteátru La Puntilla v Parque Central .

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@resort-terrazas.com.

×